275 kertaa kiitos! Valtuustotyö jatkuu ja Vasemmiston ääni kuuluu!

Lämpimät kiitokset kaikille 275:lle keravalaiselle luottamuksesta, jonka sain kunnallisvaaleissa. Tämä on hieno tuen osoitus ja yli kaksinkertainen määrä ääniä neljän vuoden takaiseen äänimäärääni. Olkaa yhteydessä jatkossakin ja lupaan tehdä edelleen parhaani tasa-arvoisemman ja oikeudenmukaisemman Keravan eteen! Kiitos myös omille tukijoukoille mm. esitteiden jaosta ja lastenhoitoavusta!

Keravan Vasemmistonkin puolesta kiitos luottamuksesta! Säilytimme neljä valtuustopaikkaa ja saimme 8,0% kannatuksen. Lisäystä kannatuksessa siis 0,4% Keravalla Vasemmistolle, vaikka valitettavasti Keravan äänestysprosentti painui todella alas. Keravan Vasemmistolta jäi hieman puuttumaan ääniä, jotta olisimme saaneet lisäpaikan valtuustoon, mutta ei niin kauas, etteikö se olisi aivan hyvin mahdollista ensi kerralla.

Valtuustoryhmämme uudistui hieman, eli Keravan Vasemmiston valtuutettuina jatkavat lisäkseni Maila Hölttä ja Kari Kuulas, uutena jengiimme tulee Juha Vuorensyrjä. Tervetuloa mukaan valtuustotyöhön Juha! Lisäksi meillä on neljä hienoa varavaltuutettua: Juhani Lohikoski, Tuukka Kallas, Kari Koivunurmi ja Kari Salonen. Tällä porukalla on upeaa jatkaa valtuusto- ja lautakuntatyötä. Suuri kiitos aivan kaikille Keravan Vasemmiston ehdokkaille, sillä jokaisen äänet tulivat yhteiseen pottiin ja teimme hienon kampanjan. Kiitos yhteen hiileen puhaltamisesta!

Kiitos kaikki Keravan Vasemmiston 1214 äänestäjää, suurin kiitos kuuluu teille! Vasemmiston ääni kuuluu Keravan valtuustossa jatkossakin ja pidämme edelleen ääntä koulujen, päiväkotien, terveyskeskuksen, vuokra-asuntojen, sosiaalipalveluiden ja vapaa-ajan palveluiden puolesta, hyvää kaava- ja ympäristöpolitiikkaa unohtamatta!

Valtakunnallisesti Vasemmiston tulos putosi hieman, mutta silti monilla paikkakunnilla myös mentiin eteenpäin. Erityisesti mieltä lämmittää useiden valtuustoryhmien uudistuminen ja nuorentuminen. Helsingissä tuli upeat 2 lisäpaikkaa, Loviisassa 2 lisäpaikkaa ja Järvenpäässä lisäpaikka joitain mainitakseni. Lisäksi ilahduttaa se, että esimerkiksi Turussa Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson oli äänikuningatar, samoin kuin Oulussa Vasemmistonuorten varapj Hanna Sarkkinen, upeaa! Tulevaisuus on meidän!

 

(päivitetty tarkastuslaskennassa löytyneet äänet mukaan, eli ei 265, vaan 275 kertaa kiitos!)

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *