Äänestä 7.6. EU-vaaleissa kuten omatuntosikin äänestäisi

EU-vaaleissa kannattaa äänestää, vaikkei välttämättä EU:sta niin kovasti tykkäisikään. En minäkään ole suurpääoman etuja ajavista talous- ja rahaliitoista kovin innoissani. Mutta äänestämättä jättäminen on sama, kuin lahjoittaisi äänensä leikkuripolitiikkaa ajaville porvareille, sillä porvarit kyllä äänestävät, satoi tai paistoi. Toivottavasti se nyt on jo tullut kaikille selväksi, että toivotalkoo-porvarit haluavat yksityistää julkiset palvelumme tai että duunarin vihollinen ei ole toinen duunari, vaikka tämä olisikin maahanmuuttaja.

Mikset äänestäisi kuten omatuntosikin äänestäisi? Äänestä tasa-arvoisen Euroopan puolesta. Kannattaa siis äänestää sellaisia ehdokkaita, jotka eivät ole mukana esim. julkkisuraansa pelastaakseen, vaan aidosti puolustamassa EU-tasolla hyvää sosiaaliturvaa, koulutusta ja työntekijöiden oikeuksia. Sellaisia ehdokkaita, jotka löytyvät Vasemmistoliiton listalta ja joista voi käydä etsimässä itselleen sopivan osoitteesta: http://vasemmistoliitoneurooppa.fi/

Oma ääneni ja tietysti samalla suositukseni menevät lähihoitaja Aino-Kaisa Pekoselle, joka on aktiivinen, räväkkä ja symppis nuori äiti. Aino-Kaisa toimii Riihimäellä kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä sekä on Vasemmistoliiton 2. varapuheenjohtaja. Aino-Kaisaa voi äänestää numerolla 110.

Vasemmistoliiton EU-vaaliohjelmasta:

Vasemmistolaisuus on kansainvälisyyttä. Vasemmistolaisuus ei ole maan rajojen sisälle käpertyvää nationalismia tai silmien sulkemista maailman vääryyksiltä. Toimimalla kansainvälisesti voimme parhaiten puolustaa suomalaisia työpaikkoja ja suomalaisten työntekijöiden etua.

Vasemmistoliittolaiset suhtautuvat kriittisesti Euroopan unioniin. Unionin politiikkaa on ohjannut suurten yritysten ja suuren rahan etu; kapitalistinen politiikka, joka on nyt ajanut karille niin Euroopassa kuin maailmanlaajuisestikin.

Euroopan unionille ei ole ollut ensisijaista tavallisten ihmisten ja perheiden hyvinvointi. EU ei ole riittävästi puolustanut työntekijöiden oikeuksia. Kun vastakkain ovat olleet työntekijät ja yritykset, ovat työntekijät jääneet aina toiseksi.

Euroopan unionin parlamentin vaalit sunnuntaina 7.6.2009 voivat avata Euroopan kehitykselle uusia, parempia näköaloja. Vasemmiston voitto vaaleissa varmistaa tavoitteemme toteutumisen. Toisenlainen Eurooppa on mahdollinen!

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *