Ei rahan voimalla, vaan jalkatyöllä

Kun vaaleissa on tapana laskea, paljonko yksi ääni maksoi, niin minun kampanjani saldo on 2,39 euroa / per ääni 🙂 Tämä kampanja käytiin siis talkoovoimin ja jalkatyöllä, ei suuren rahan voimalla. Eli lopullinen kaikki tulot ja menot sisältävä kuntavaalien 2008 vaalirahoitusselvitykseni on tässä:

Menot:

– nettisivujen avaus 50 eur (puoliso maksoi)

– lentolehtisen monistus, eka erä 130 eur (maksoin itse)

– lentolehtisten monistus, toka erä 88 eur (puoliso maksoi)

Menot yhteensä: 268 euroa

Tulot:

– JHL:n Etelä-Suomen alueen Vasemmistoryhmän tuki 100 eur

– Oman ammattiosastoni tuki, Ammattiyhdistysopiston opettajat ry 100 eur

Tulot yhteensä: 200 euroa

Budjetti ei siis ollut järin suuri, joten mitä suurin merkitys oli pienen mutta pippurisen tukijoukkoni talkootyöllä. Tämä tuki on ollut mittaamattoman arvokasta, joten siksi toivottavasti muistan tässä nyt kiittää kaikkia. Kiitokset toki myös yllä budjetissa näkyvästä rahallisesta tuesta omalle ammattiosastolleni ja ammattiliittoni vasemmistoryhmälle.

Tärkein tuki tuli kotoa, jossa kannustettiin ensinnäkin lähtemään ehdolle ja annettiin taustatukea monissa tilaisuuksissa: kiitos Jusa ja Miska! Kaunis kiitos Jusalle myös mahtavasta panoksesta hienojen nettisivujen ja lentolehtisen teknis-visuaalisena toteuttajana. Sekä kiitokset naapuriin äidilleni, joka on ollut korvaamattomana lapsenhoitoapuna.

Yhtään omaa maksettua lehtimainosta en hankkinut, mutta kiitokset Keravan Vasemmistoliitolle yhteismainoksista sekä järjestämäni keskustelutilaisuuden lehtimainoksesta. Kiitos myös paikallislehdille, että sain ääneni kuuluville kouluaiheisessa haastattelussa, kuntayhteistyö-tilaisuuteen liittyvässä jutussa ja myös vaalikynä-palstalla kirjoituksellani ”Kestovaipat päiväkoteihin Keravalla”. Hienoa oli myös päästä osallistumaan ilmaiseksi erilaisiin vaalikoneisiin sekä monien järjestöjen vaalien yhteydessä olleisiin kampanjoihin.

Kiitos myös järjestämäni ”Ilmastonmuutos ja kierrätys Keravalla” -keskustelutilaisuuden osallistujille. Erityisesti kiitos Cafe Introlle ilmaisesta tilasta sekä alustajiksi saapuneille Keravan kaupungin ympäristöosaston Tapani Hänniselle ja Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Heikki Komokalliolle. Parhaimmat kiitokset myös kansanedustaja Paavo Arhinmäelle mukanaolosta ja tuesta, kanssasi on aina ilo kampanjoida!

Kaikkein tärkeintä oli varmasti jalkatyö, jota teimme yhdessä Keravan kävelykadulla ja lähiöissä pientä lentolehtistäni kädestä käteen sekä postiluukkuihin jakaen. Tästä avusta suurkiitokset Jusalle, Heidille, Hannelelle, Valdelle sekä Jasminille perheineen. Kiitos myös Miskan kummikollektiiville lenttareiden taitteluavusta. Kiitokset myös kannustuksesta erityisesti Oilille ja Mailalle!

Lopuksi vielä kerran kiitokset myös tietysti kaikille niille tukijoille ja äänestäjille, jotka teitte kampanjasta tuloksellisen ja joiden 112 äänen ansiosta olen mukana tammikuusta alkaen Keravan kaupunginvaltuustossa pitämässä meteliä laadukkaiden julkisesti tuotettujen palveluiden puolesta ja porvarien yksityistämispolitiikkaa vastaan. Pidetään yhteyttä!

Jaa:

Yksi kommentti “Ei rahan voimalla, vaan jalkatyöllä

  1. Kati Peltola

    Mainio tulos! Kestävyyttä ja hyviä yhteistyöverkostoja sinulle. Kerava on mainion kokoinen kunta kuntalaisten itsehallinnon rakentamiseen. Toisin kuin Helsinki, jossa kukaan ei pysty tuntemaan päätettäviä asioita kunnolla. Mutta perheellisen täytyy yrittää Helsingissäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *