[columns size=”2″]Pia Lohikoski Vasemmistoliitto Uusimaa[/columns] [columns size=”2″] [titlearea align=”left” title=”Pia Lohikoski” titlelast=”” subtitle=”” titlecolor=”#373737″ titlelastcolor=”” seperatorcolor=”#202020″]

Olen 41-vuotias duunariperheen tytär, valtiotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti.
Työssä asuntopolitiikan edunvalvojana järjestöpäällikkönä Vuokralaiset VKL ry:ssä.
Olen ay- ja kansalaisaktiivi sekä Vasemmistoliiton puoluevaltuuston puheenjohtaja. Toimin ammattiliitto JHL:ssä työttömyyskassan hallituksen jäsenenä ja JHL:n edustajiston varajäsenenä. Uudenmaan maakuntavaltuustossa olen Vasemmiston ryhmän puheenjohtaja.
Olen Keravalla kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu ja Keravan kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja.

Tärkeimmät tavoitteeni ovat tasa-arvoinen työelämä, kohtuuhintainen asuminen, kestävä perhepolitiikka ja ilmastonmuutoksen hillitseminen. Haluan olla pienten puolella – siis tavallisten ihmisten, joiden arkea poliittinen päätöksenteko on viime vuosina erityisesti kurjistanut.

Kokemus köyhyydestä on monelle jokapäiväistä. Arki täyttyy jatkuvasta sinnittelystä: miten saada rahat riittämään edes välttämättömimpään? Tänä keväänä on aika laittaa loppu tälle keinotekoiselle pakkojen politiikalle ja alkaa rakentaa sellaista Suomea, jossa omiin asioihinsa voi vaikuttaa. Yhdessä tekemällä se on mahdollista. Mielestäni oikeus luottaa tulevaisuuteen kuuluu aivan kaikille, ei vain harvoille.

Pienten puolella.

[readmore align=”left” icon=”” button=”LUE LISÄÄ” links=”pia-lohikoski” margintop=”8%” target=”_parent” color=”#ffffff” bgcolor=”#373737″ bdcolor=””] [/columns]
Jaa: