Kiittää 1615 kertaa, taistelu jatkuu!

on kiitollinen ensikertalaisena 1615 äänestä ja tukiryhmän valtavasta työstä ♥ Kampanja oli upea, tulos tyydyttävä, taistelu jatkuu! Neljän vuoden päästä kirkkaasti läpi, tämä on ollut viesti jonka olen saanut palautteena viime yön aikana facebookin ja sähköpostin kautta. No, siihen on aikaa, sitä ennen jatkuu työ paikallistasolla, tulos Keravalla antaa uskoa Vasemmiston voittoon kunnallisvaaleissa ensi vuoden syksyllä.

Koska olen taustaltani kansalaisaktivisti, en elä vaaleista vaaleihin, vaan uskon eniten vaalien välillä tehtävään ruohonjuuritason työhön kansalaisten parissa ja kaduilla. Siihen toivon mahdollisimman monien tukiryhmäläisten lähtevän nyt mukaan rakentamaan meille tulevaisuutta ja vastarintaa rasimille sekä kokoomuksen ja persujen ajamalle leikkauspolitiikalle. Toivon, että kannattajajoukkoni liittyy mukaan rakentamaan uutta vasemmistoa, joka nyt eteni hienosti jo naapurivaalipiirissä Helsingissä.

Uudenmaan Vasemmiston toisen paikan niukka tappio ottaa päähän, samoin kuin Vasemmiston toisen paikan menetys Pirkanmaalla ja Lapissa, sekä ainoan paikan menetys Kymestä. Näiden osalta suunta ei voi tulevaisuudessa olla kuin ylöspäin!

Vasemmistoa pitää rakentaa nimenomaan kaduilla, lähiöissä, työpaikoilla, kouluissa, pubeissa ja leikkipuistoissa, Helsingin suunta näyttää sen. Olen onnellinen, että olen tuon toimintakulttuurin muutosta saanut itse jo neljä vuotta sitten olla laittamassa alulle Helsingissä. Nyt tuo ilmapiiri ja toimintakulttuurin muutos pitää vahvemmin tuoda myös Uudellemaalle ja koko maahan Vasemmiston toimintaan.

Helsingin Vasemmisto, Paavo Arhinmäki ja Silvia Modig onneksi jyräsivät eteenpäin hienosti. Eduskuntaryhmä nuortui ja naisistui, onnea erityisesti Aino-Kaisa Pekonen ja Anna Kontula! Ja jos vaaleista vielä haluaa jotain sanoa, niin Paavo Arhinmäki pärjäsi median sorsimisesta huolimatta aivan loistavasti, Helsingin äänikuninkuus on kova juttu. Paavo presidentiksi!

Jaa:

Yksi kommentti “Kiittää 1615 kertaa, taistelu jatkuu!

  1. Paluuviite:Pia Lohikoski teki hienon tuloksen | Keravan Vasemmisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *