Koko Perheen Kansanjuhla 28.8. Keravalla

Tässä tiedote viikonlopun juhlasta Keravan Aurinkomäellä. Olette lämpimästi tervetulleita ja laittakaa sanaa tapahtumasta eteenpäin.

Koko Perheen Kansanjuhla 28.8. Keravalla

– Kengurumeininki, Taika-Tuukka ja Paavo Arhinmäki esiintyvät Aurinkomäen ilmaistapahtumassa

Lasten suosikkiorkesteri Kengurumeininki pomputtaa ja Suomen Tähti  2010-kilpailun voittaja 12-vuotias Taika-Tuukka viihdyttää lapsia  Keravan Aurinkomäellä lauantaina 28.8. klo:15 järjestettävässä Koko Perheen Kansanjuhlassa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on suunnattu niin lapsille, vanhemmille kuin isovanhemmillekin. Tilaisuudessa yhteiskunnallisia lauluja esittää ja yleisöä laulattaa trubaduuri Oula Hyrske. Puhvetissa on tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Luvassa on  myös arpajaiset ja lapsille ilmapalloja.

Kansanjuhlassa puhuu Vasemmistoliiton 20-vuotisjuhlien kunniaksi puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Paavo Arhinmäki. Juttuteltalla  on myös tavattavissa päättäjiä ja aktiiveja Keravalta sekä muilta paikkakunnilta. Paikalle ovat lupautuneet mm. kansanedustaja Kari Uotila Espoosta, valtuutettu Maarit Uusikumpu Järvenpäästä, valtuutettu Jussi Saramo Vantaalta ja valtuutettu Armi Lindell Loviisasta.

Tapahtuman juontaa Keravan kaupunginvaltuutettu ja Vasemmistoliiton  puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pia Lohikoski, joka on toiminut tilaisuuden puuhanaisena.

– Halusin nähdä Vasemmiston 20-vuotissynttärit iloisena tapahtumana,  jossa muistetaan myös perheen pienimpiä, ja jossa sekä lapsilla, vanhemmilla että isovanhemmilla on hauskaa yhdessä. Tapahtuma on avoin kaikille, Lohikoski kertoo.

Vasemmistoliiton perhepoliittista työryhmää vetävä Pia Lohikoski pitää lasten kulttuuria, vapaa-ajan harrastustoimintaa ja nuorisotyötä tärkeinä myös yhteiskunnan kannalta.

– Ennaltaehkäisevään lasten ja perheiden hyvinvointia edistävään työhön panostaminen maksaisi itsensä kunnille ja valtiolle pitkällä tähtäimellä takaisin korkojen kera kasvavana hyvinvointina, Lohikoski uskoo.

Tapahtuman järjestää Keravan Vasemmistoliitto yhteistyössä Vasemmistoliiton, Vasemmistonaisten, Etelä-Suomen Vasemmistonuorten ja Pia Lohikosken tukiryhmän kanssa.

Tapahtuman julisteen voit tulostaa täältä

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *