1. Tykkää Facebookissa.

Tykkäämällä näytät tukevasi kampanjaa ja saat tuoreet tiedot mitä milloinkin tapahtuu. Voit myös facebook-sivuilla osallistua keskusteluun kampanjateemojen ympärillä ja pyytää myös ystäväsi mukaan facebook-sivun tykkääjäksi.

2. Seuraa Twitterissä ja Instagramissa.

Jos olet aktiivinen twitterissä, niin seuraa kampanja twiittejä.

Instagramin tilillä kuvina Pian kampanja. Seuraamalla tuet. Tykkää ja kommentoi kampanjan menoa.

3. Tervetuloa tukiryhmään. Pian tukiryhmässä on tilaa kaikille kampanjasta kiinnostuneille. Ilmoittauduppa mukaan lähettämällä sähköposti: pia@pialohikoski.net Tukiryhmässä  pääset suunnittelemaan erilaisia kivoja tempauksia ja miettimään miten kampanjaa voisi vahvistaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

4. Ala kampanjan pienlahjoittajaksi. Menestyksekkään kampanjan rakentaminen vaatii hyvän ehdokkaan ja innostavan tukiryhmän lisäksi myös rahaa. Pian kampanjan rahoitus koostuu kymmenistä pienlahjoituksista. Lähde ihmeessä mukaan. Vaikkapa vitosen lahjoituksella. Sillä saa jo nostettua teemoja laajemmin esiin Facebookissa parin päivän ajan.

5. Kerro kaverille. Jos pidät Pian ajatuksia hyvinä, niin miksipä et vinkkaisi hyvästä ehdokkaasta kavereillesi. Voit jakaa täältä sivulta Pian blogikirjoituksiasi esimerkiksi facebookissa ja twitterissä.

6. Vaikuta ja äänestä. Vaalit pidetään 14 huhtikuuta. Ennakkoäänestys alkaa 3. huhtikuuta ja päättyy 9. huhtikuuta.

Onko sinulla Pialta kysyttävää, ole yhteydessä: 

Pia Lohikoski, pia@pialohikoski.net

Jaa: