Kunnon palkka kunnon työstä

Keravalaiset kaupungin palveluksessa olevat työntekijät yli ammattijärjestörajojen ovat kuulemma tehneet kannanoton, jossa vaaditaan, että Keravan tulee petrata työnantajapolitiikassaan. Kaupungin pitäisi selkiyttää palkkausjärjestemiään ja alkaa budjetoida riittävästi työntekijöidensä palkkarahoihin. Kunnon työstä tulee maksaa kunnon palkka!

On aivan pöyristyttävää, että Keravalla on täyttämättä tärkeitä mm. lääkäreiden, sosiaalityöntekijöiden ja nuorisotyöntekijöiden virkoja siksi, että päteviä hakijoita ei tule, kun Kerava maksaa huonompaa palkkaa kuin naapurikunnat.

Mielestäni kaikki kaupungin työntekijät perhepäivähoitajista opettajiin, siivoojista lumiauran kuljettajiin, lääkäreistä kanslisteihin jne. ansaitsevat saada kunnollista palkkaa, jolla tulee toimeen ja joka vastaa työn vaativuutta.

Palkkatasa-arvon ja riittävän budjetoinnin lisäksi tarvitaan työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksien parantamista, työhyvinvointiin satsaamista sekä perheystävällisen työnantajan roolin omaksumista. Keravan kaupungin tulee olla reilu ja vastuullinen työnantaja, joka edistää myös työnantajan roolissaan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *