Pia Lohikosken reipas kampanja aktivoi ihmisiä ja on suosittelijoiden mieleen

Keravalainen kaupunginvaltuutettu ja Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pia Lohikoski on kiertänyt jo yli 60 eduskuntavaalien kampanjatilaisuudessa nostaen esiin toisenlaisen politiikan välttämättömyyttä. Aktiivisen kampanjaryhmän lisäksi Pia on saanut myös laajan joukon suosittelijoita kotisivuilleen. He ovat monipuolinen joukko ammattiyhdistysliikkeen toimijoita, tutkijoita, vasemmistovaikuttajia ja muita uusimaalaisia, jotka haluavat Pia Lohikosken eduskuntaan Uudeltamaalta.

Toreilla, bileissä ja tapaamisissa

Pia Lohikoski on kampanjoinut yli 60 tapahtumassa, kuten syys- ja joulumarkkinoilla, perhetapahtumissa, bileissä ja Vasemmiston juttuteltoilla. Hän on kiertänyt tapaamassa eläkeläisiä, koululaisia, lakkovahteja ja asunnottomia. Pia on myös ollut keskustelutilaisuuksissa puhumassa ja kuuntelemassa ihmisten kokemuksia niin koulutuksesta, lapsiperheiden arjesta, harmaasta taloudesta ja työelämän pelisäännöistä, eläkeläisten oikeuksista kuin terveydenhuollon kysymyksistäkin.

Ihmiset etsivät vaihtoehtoa

Eri puolilla Uuttamaata kiertänyt Pia Lohikosken kampanja on saanut kentällä paljon positiivista palautetta. Sadat ihmiset ovat ilmaisseet pettymyksensä suuriin puolueisiin.

– Meillä on suuri haaste saada nykypolitiikkaan pettyneet kanavoimaan protestinsa Vasemmiston kautta. Tarvitaan uutta räväkkää vasemmistoa, joka puolustaa tavallisia ihmisiä haastaen valtapuolueiden markkinauskovaisuuden sekä perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien konservatiivisuuden, linjaa Pia Lohikoski.

Lauluiltoja, lapasia ja seinäkalenteri

Pia Lohikosken kampanjaryhmän järjestämä yhteiskunnallisten laulujen klubi on kiertänyt Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Keravalla yhteistyössä paikallisten Vasemmistoliiton ehdokkaiden kanssa. Keväällä laulukiertue jatkuu muun muassa Mäntsälään, Korsoon, Klaukkalaan ja Tikkurilaan.

Pian tukiryhmässä on suuri joukko nuorempia ja vanhempia käsityöharrastajia, jotka ovat kutoneet kymmeniä punaisia lapasia ja villasukkia myytäväksi toritapahtumissa. Tukiryhmä on myös julkaissut varainkeruuta varten seinäkalenterin vuodelle 2011, johon 12 nuorta taiteilijaa on lahjoittanut upean värikuvituksen – piirrosta, valokuvaa, grafiikkaa ja sarjakuvaa.

Tavoitteena eduskuntapaikka

Kampanjaryhmän tavoitteena on nostaa Pia Lohikoski eduskuntaan haastamaan elinkeinoelämän oikeistolaisen hegemonian ja rakentamaan toisenlaista politiikkaa. Kampanjan tavoitteena on samalla aktivoida Vasemmiston toimintaa eri puolilla Uuttamaata. Siksi kampanjaryhmässä koetaan tärkeäksi yhteistyön rakentaminen muidenkin paikkakuntien ehdokkaiden kanssa ja puolueosastojen toiminnan vahvistaminen.

Tiedote julkaistu 4.1.2011

LUE MYÖS: Me tuemme Piaa


Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *