Hyvä ystävä! Olen ollut kotikaupungissani Keravalla muuttamassa politiikan suuntaa ja parantamassa perheiden arkea. Saimme väännettyä Suomen suurimmat luokkakoot pienemmiksi. Neuvottelin budjettineuvotteluissa päiväkoteihin lisää sijaisia ja toimme kouluihin maksuttomat kerhot, jotta jokaisella lapsella vanhempien lompakon paksuudesta riippumatta olisi mahdollisuus harrastaa. Toin valtuustoaloitteilla esiin tarpeen niin asunnottomien ensisuojasta kuin lasten kesäajan maksuttomasta puistoruokailusta. Aloitteet ovat toteutuneet ja niistä on tullut hyvää palautetta. 

Haluaisin, että asiat menisivät parempaan suuntaan niin Vantaalla, Espoossa, Hyvinkäällä, Tuusulassa, Järvenpäässä kuin myös muissakin Uudenmaan kaupungeissa. Se ei kuitenkaan riitä, että vain paikallistasolla toimitaan ihmisten paremman arjen puolesta, kun valtakunnan politiikka on ollut Sipilän hallituksen aikana pelkkää kurjistamista. Hallituksen leikkauspolitiikka on kohdistunut varhaiskasvatukseen, koulutukseen, asumistukiin, lapsilisiin, työttömyyspäivärahoihin, kansaneläkkeisiin ja niin edelleen.
 

Tarvitsemme paremman eduskunnan ja hallituksen. Petettyjen lupausten aika on ohi. Nyt tarvitaan tekoja ja aikaansaavia uusia kansanedustajia. Meillä on oikeus luottaa tulevaisuuteen. Siksi olen ehdolla kevään 2019 eduskuntavaaleissa.

Jotta saisimme viestin politiikan suunnanmuutoksesta kuulumaan mahdollisimman laajalle, tarvitaan siihen myös rahaa. En saa tukea hämäriltä bisnesmiehiltä, vaan kampanjani rahoitus perustuu talkootyöhön, tukijoiden joukkorahoitukseen ja omiin säästöihin. 

Olisi hienoa, jos voisit olla mukana tukemassa kampanjaani. Helpoin tapa tukea on tehdä verkkopankissa kertalahjoitus tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi. 

Voit tulla mukaan kartuttamaan kassaa muutoksen puolesta itsellesi sopivalla panoksella. Sinun lahjoituksesi on tärkeä. Lahjoituksen voit tehdä tukiryhmän tilille PLohikoski: FI70 8010 5710 2348 81

Jos haluat tulla mukaan #Pia2019 -kampanjaan ota yhteyttä: pia@pialohikoski.net.

Kiitos tuestasi!

 

Jaa: