Uusi vuosi ja uudet tehtävät

Hyvää alkanutta vuotta 2009 kaikille! Viime kirjoitukseni jälkeen on aikaa vierähtänyt ja paljon tapahtunut. Olen palannut työelämään ja Miska on aloittanut päiväkodissa. Päiväkotielo on alkanut muutoin oikein mainiosti, mutta toki perheessämme on muutamat pakolliset flunssatkin sairastettu. Harmitti aluksi, että päiväkodille kertyy hieman matkaa, kun hoitopaikkaa ei saatu omasta kaupunginosastamme.  Mutta onneksi poika joka tapauksessa tuntuu viihtyvän hienosti päiväkodissa ja itsekin siellä mukana pyörittyäni olen ollut tyytyväinen näkemääni. Keravan keskustan päiväkoti on meidän perheessä tosiaan tuttu paikka jo kolmannessa polvessa, sillä siellä on ollut aikoinaan 50-luvulla hoidossa oma äitini ja itse olen käynyt siellä esikoulun vuosina 1983-84.  Nostalgiaa oli siis ilmassa, kun ensi kertaa sinne loppusyksystä menimme.

Uusia tuulia elämässäni on sitten luvassa enemmänkin tämän vuoden puolella, kun Keravan kaupunginvaltuuston työskentely alkaa 19.1.2009. Valtuuston ensimmäisessä kokouksessa vahvistetaan myös luottamustoimielinten henkilövalinnat. Keravan Vasemmistoliiton valtuustoryhmä on nimennyt minut varsinaiseksi jäseneksi kasvatus- ja opetuslautakuntaan sekä kaupunginhallituksen varajäseneksi. Olen tehtävistä hyvin innoissani sekä toivon erityisesti kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenenä pääseväni oikeasti vaikuttamaan tärkeinä pitämiini lasten ja nuorten asioihin. Minuun voi siis olla yhteydessä päivähoito- ja kouluasioihin liittyvissä kysymyksissä. Kaupunginhallituksen varajäsenenä pääsen sitten perehtymään laajemminkin kaupunkimme asioihin ja saan hyvin ennakkoon käsitystä mitä asioita kaupunginvaltuusto eteensä päätettäväksi saa.

Kirjoittelen blogiin ensimmäisen valtuustokokouksen jälkeen kuulumiset ja alan raportoida aktiivisesti luottamustoimieni tiimoilta mitkä asiat Keravan päätöksenteossa ovat nyt tapetilla. Minuun saa myös mieluusti olla yhteydessä ja tammikuun loppupuolella pyrin järjestämään kahvilatreffit.  Kahvilaa ja sopivaa vakituista tapaamispäivääkin saapi minulle ehdottaa. Tapaamisiin ja kuulemisiin!

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *