Vaalirahoitukseni

Tämän hetkinen arvio on, että kampanjani kulut tulevat kokonaisuudessaan olemaan suunnilleen 16 300 euroa.

Varainhankintaa on tehty painamalla kampanjakalenteri ja T-paita, runsaslukuinen joukko ahkeria naisia on kutonut talkootyönä myyntiin villasukkia ja lapasia. Tukiryhmä on myös pitänyt kirpputoria ja kerännyt kierrätä kirja -tempauksella kirjoja, jotka myytiin antikvariaatteihin. Tuloja näistä on tullut yhteensä 4956 euroa.

Olen saanut yksittäisiltä ihmisiltä lahjoituksia 2702 euroa, joista  todella suuri kiitos. Erityisen kiitollinen olen useista kuukausilahjoittajista, jotka ovat pitkään tukeneet kampanjaa, osa jopa yli vuoden ajan.

Vasemmistonaiset tukivat ehdokkuutani 1000 eurolla ja Keravan Vasemmistoliitto samalla summalla.

Ammattiliitoilta tai ammattiosastoilta olen saanut tukea yhteensä 5000 euroa, josta kolmannes on tullut ay-taustaisten ehdokkaiden yhteisten tapahtumamainosten tukena.

Omaa rahaa olen laittanut kampanjaan noin 2000 euroa.

Kampanjan kuluista suurimmat ovat lehti-ilmoitukset (sekä tapahtuma- että ehdokasmainokset) joihin on budjetoitu 9552 euroa sekä vaaliesitteiden ja muun materiaalin painattaminen 3043 euroa.

 

* * *

Edellä mainitut summat ovat suuntaa-antavia. Tulen vaalien jälkeen, myös siinä tapauksessa että en tulisi valituksi (toivottavasti kuitenkin tulen!), antamaan tällä sivulla tarkemman erittelyn kampanjan tuloista ja menoista.

 

Haluan korostaa, että suurin ansio kampanjasta kuuluu kymmenille aktiiveille, jotka ovat jaksaneet kampanjoida rinnallani yli sadassa tapahtumassa eri puolilla Uuttamaata, luukuttaa kymmeniä tuhansia esitteitä ihmisille ja levittää sanaa sosiaalisessa mediassa. Tätä työtä ei voi mitenkään mitata rahassa. Sydämellinen kiitos kaikille mukana olleille!
Virallinen puoluerahoitusilmoitukseni

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *