Ehdolla jatkokaudelle Keravan valtuustoon, numerolla 155

Oma kuntavaaliesitteeni 2012

Istuvana kaupunginvaltuutettuna sekä kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenenä tulee oltua niin paljon iltaisin kokouksissa ja hoidettua nykyisiä tehtäviä, että välillä meinaa unohtua kuntavaalien kampanjointi.  Ja päivät vauvan ja vekaran kanssa toki kuluvat varsin nopeasti, puuhaa piisaa, niinpä bloggaamiseen ei ole ollut aikaa. Ahkerammin päivitän kuulumisia facebookin kautta: http://www.facebook.com/plohikoski

Olen siis ehdolla jatkamaan Keravan kaupunginvaltuustossa ja ehdokasnumeroni on 155. Olen kokenut kuluneella nelivuotiskaudella valtuustossa, että pienten puolella oleminen on vaativaa työtä ja toisinaan taistelua tuulimyllyjä vastaan, mutta on se myös erittäin antoisaa kaikkine kuntalaisyhteydenottoineen.

Tavoitteena vaalivoitto ja lisää vasemmistovaltuutettuja

Meillä on Keravan Vasemmistoliiton listoilla 26 upeaa kuntavaaliehdokasta, joiden kanssa aiomme ottaa vaalivoiton. Puolet ehdokkaistamme on uusia, ja joukkooon mahtuu niin alle 30-vuotiaita viisi kuin eläkeläisiäkin viisi. Naisia on ehdolla 12 ja miehiä 14. Kaikki ehdokkaamme löydät täältä: http://keravanvasemmisto.net/

Tavoitteena on lisätä kaupunginvaltuutettujemme määrää nykyisestä neljästä ja tähän on hyvät mahdollisuudet, koska olemme tehneet koko valtuustokauden suoraselkäistä vasemmistolaista politiikkaa puolustaen niin Kanniston koulua kuin pienempiä luokkakokojakin, sosiaali- ja terveyspalveluiden riittävää budjetointia ja esimerkiksi pitäneet jatkuvasti esillä tarvetta rakentaa lisää kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja.

Vasemmiston mielestä Keravalla on varaa hyvinvointiin

Keravan talous on ollut ylijäämäinen ja kaupunki on pienentänyt roimasti lainakantaansa. Ei ole mitään syytä antaa palveluiden rapistua ja kalliisti yksityistää niitä.

Väärissä paikoissa säästäminen tulee kalliiksi. Jos esimerkiksi perusterveydenhoidolla ei ole riittäviä voimavaroja, joudutaan turvautumaan kalliiseen erikoissairaanhoitoon. Lapsiperheiden kotiapuun ja perheneuvolaan panostaminen lisäävät hyvinvointia sekä tuovat taloudellisia säästöjä lastensuojelumenoihin. Mielenterveysongelmaisten lasten ja nuorten on saatava apua välittömästi.

Keravan päätökset on valmisteltava ja toteutettava palvelemaan kaikkia kuntalaisia riippumatta iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta, kansalaisuudesta, vammasta tai elämäntilanteesta. Kaikkien oikeus palveluihin on turvattava ilman syrjintää.

Peruspalvelut on tuotettava kunnan omana työnä ja lähellä asukkaita. Kalliin ja epädemokraattisen ulkoistamisen ja yhtiöittämisen sijaan Vasemmisto haluaa lisätä asukkaiden valtaa ja vaikutusta sekä valmisteluun että päätöksentekoon.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *