Hyvää uutta vuotta!

Rakkaat ystävät, toverit, tuttavat ja kaverit, toivotan teille kaikille erittäin hyvää uutta vuotta 2017, tehdään siitä kulunutta vuotta parempi!
Iloitaan, leikitään, toimitaan, nautitaan kulttuurista, vietetään aikaa rakkaiden kanssa ja parannetaan maailmaa – tehdään näitä kaikkia pikkuisen enemmän ensi vuonna, kuin tänä vuonna. Kukin voimavarojensa mukaan ❤️
Sananen kulttuurista. Arjen, työn ja toiminnan vastapainoksi suosittelen vahvasti kaikille ajan ottamista hetkittäin teatterille, musiikille, tanssille, elokuvalle, kuvataiteille, kirjallisuudelle ym. hengen ravinnolle. Paljon tapahtuu ruohonjuuritasolla harrastajavoimin tai kuntien tarjoamina kulttuuripalveluina, joista voi nauttia maksutta tai pikkurahalla. Ainakin meillä Keravalla.
Muistetaan myös kuntavaaleissa pitää ääntä kirjastojen ja kulttuuripalveluiden puolesta. Ne luovat yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia antaessaan kuntalaisille elämyksiä ja kokemuksia muustakin kuin arjen selviytymistaisteluista. Siksi myös kulttuuritoimen resursseista on pidettävä huolta ja suojeltava niitä leikkausintoilijoilta.
Itse olen viettänyt vuoden 2016 mieleenpainuvimpia hetkiä esimerkiksi #museokortin kera, tämä kuva eiliseltä visiitiltä Kiasmaan, jossa on tällä hetkellä palestiinalaistaustaisen #MonaHatoum’in erittäin vaikuttava ja koskettava näyttely.
#Hyvääuuttavuotta!

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *