Ole sinä se muutos, jota toivot

Ole sinä se muutos, jota toivot, kirjoittaa Vasemmistoliiton puoluevaltuuston puheenjohtaja Pia LohikoskiElinkeinoelämän keskusliitto EK kertoi irtisanovansa ison joukon keskeisiä keskusjärjestöjen välisiä sopimuksia, jotka koskevat työehtoja. EK:n ulostulo kertoo työnantajapuolen ja oikeiston ahneudesta. Heille ei riitä, että Sipilän hallitus on toteuttanut kikyineen ja leikkauksineen kaiken, mitä he ovat halunneet.

Vallitsevalle taloudelliselle ja poliittiselle linjalle tarvitaan täyskäännös. Suurituloisten taskujen täyttämisen sijaan tarvitaan solidaarisuutta ja oikeudenmukaisuutta tavallisten ihmisten kesken. Vain vasemmisto voi muuttaa suunnan. Tarvitaan aktivoitumista ammattiyhdistysliikkeessä. Tarvitaan myös vaalivoitto ensin kuntavaaleissa ja sitten maakunta- sekä eduskuntavaaleissa.

 

Lähde ehdolle kuntavaaleihin!

Kuntavaalien vaalivoitto tehdään kattavalla ehdokaslistalla ja selkeällä poliittisella linjalla. Sinä voit olla mukana pyyhkimässä hymyn oikeistohallituksen kasvoilta ja olla rakentamassa vaalivoittoa hallituspolitiikan vastavoimille. Lähde mukaan Vasemmiston ehdokkaaksi ja ole osa muutosta, jolla rakennetaan turvallisempi tulevaisuus.

Kuntavaalit ovat erityisesti pienillä ja keskikokoisilla paikkakunnilla käytännössä kaveri- ja naapurivaalit. Ihmiset äänestävät harrastuksista, asuinalueilta ja paikallislehtien palstoilta tuttuja nimiä ja naamoja. Helmikuun lopussa on ehdokashankinnan takaraja, joka ratkaisee kuntavaalien tuloksen, sillä ilman kattavaa ja riittävän laajaa ehdokasjoukkoa yksikään puolue ei voi voittaa kuntavaaleja.

Vinkkaa ehdokkuudesta myös työkavereille, opiskelukavereille ja facebook-kavereille, sillä kaikki Vasemmistoliiton ehdokkaat ovat meille tärkeitä, eivät vain omassa kotikunnassamme, vaan ihan koko Suomessa. Vasemmistoliiton listoille ovat tervetulleita myös sitoutumattomat ehdokkaat, puolueen jäsenyys ei ole pakollista, kunhan sitoutuu vaalitavoitteisiimme.

Jokainen voi kysyä itseltään, ystäviltään ja tuttaviltaan, vaikka seuraavia kysymyksiä, joita itse olen kysynyt henkilöiltä, jotka mielestäni olisivat hyviä kuntavaaliehdokkaita: ”Oletko ajatellut, että kuntapolitiikkaa pitäisi tehdä enemmän ihmisten ehdoilla, kuin rahan ehdoilla? Oletko miettinyt, että kuntien budjetteja ei pitäisi valmistella leikkauspolitiikka edellä, vaan esimerkiksi lasten hyvinvointiin ja päiväkotien sekä koulujen olosuhteisiin satsaamalla ennaltaehkäistäisiin monia myöhemmin kalliiksi tulevia ongelmia.”

Kuntapolitiikka on tavallisten ihmisten tavallisia asioita. Ole sinä se muutos, jota toivot. Lähde itse Vasemmiston ehdokkaaksi tai kysy kaveriasi, joka olisi hommaan juuri sopiva.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *