Suosittelijat: Piassa yhdistyy määrätietoisuus, rohkeus ja reippaus

Keravalainen kaupunginvaltuutettu ja Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Pia Lohikoski on kiertänyt eri puolilla Uuttamaata kampanjoiden toisenlaisen politiikan välttämättömyyttä. Aktiivisen kampanjan lisäksi Pia on saanut laajan joukon suosittelijoita. He ovat monipuolinen joukko ammattiyhdistysliikkeen toimijoita, tutkijoita, vasemmistovaikuttajia ja muita uusimaalaisia, jotka haluavat Pia Lohikosken eduskuntaan.

Pia Lohikoski

”Olen oppinut tuntemaan Pian niin kansalaisaktivistina kuin poliitikkonakin ja Pia on aina ollut yksi määrätietoisimmista ja rohkeimmista naisista, joita tunnen.”, linjaa Vasemmistonaisten tuore puheenjohtaja Saila Ruuth, joka on yksi Pia Lohikosken suosittelijoista.

”Pia on järjestötyössä ja kunnallispolitiikassa tunnollinen, nopea ja aikaansaapa. Pia tekee mitä lupaa.” Näin kuvailee ehdokastaan Maila Hölttä, Keravan eläkeläisten puheenjohtaja ja Keravan Vasemmistoliiton valtuustoryhmän puheenjohtaja.

”Olemme tunteneet Pian kanssa jo nuorisoliittolaisajoilta ja myöhemmin olemme työskennelleet samassa työpaikassa JHL:ssa. Jätin aktiivisen toimintani politiikassa syrjään muutama vuosi sitten, mutta Pian reipas ja raikas kampanja herätti haluni olla mukana. Vahva halu, tärkeät teemat ja hyvä fiilis – siksi minäkin olen mukana Piaa tukemassa.” Marjo Katajisto, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n suunnittelija, Vantaa

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Dan Koivulaakso kertoo tutustuneensa Piaan mielenosoituksissa.  ”Pia on aina ollut lyhyelläkin varoitusajalla valmis pistämään itseään likoon yhteisen hyvän puolesta”, kuvailee Koivulaakso.

”Ihailen Pian taitoja perustella asioita. Mutta vielä enemmän ihailen hänen työtään kasvatus- ja opetuslautakunnassa – äitinä, joka tietää, millaista elämä on lapsiperheessä. Pia on koko Uudenmaan ehdokas, jota on helppo äänestää myös espoolaisena.”, perustelee espoolainen äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja Aija Typpö.

”Pian tapasin ensimmäisen kerran puoluekokouksessa ja vaikutuin hänen energisyydestään ja vahvasta sitoutumisestaan ajamilleen asioille. Piasta tulee erinomainen kansanedustaja etenkin perhepoliittisten asioiden hoitajana. Hän on iloinen ja edustava.” Nina Laine-Tuominen, TEAM Teollisuusalojenammattiliiton kv-sihteeri, Hyvinkää.

Keravalainen yrittäjä ja graffititaiteilija Jouni Väänänen kuvailee näin: ”Pia Lohikoski on aktiivinen ja poliittisesti tietoinen henkilö, jolla on sekä halua että voimaa viedä asioita eteenpäin.”

”Tunnen Pian yliopistolta opiskeluajoilta, jossa Pia erottui edukseen väsymättömänä “aktivistiopiskelijana.” Piasta tulee hyvä kansanedustaja, sillä hän ei useimpien kansanedustajien lailla unohda yhteiskunnan mikrotasoa ja arkipäivän köyhyyttä, vaan jatkaa satavarmasti edelleen aktiivista työtä paremman huomisen puolesta.” Mervi Maksimainen, lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Vantaa

”Pian olen tuntenut 90-luvun alkupuoliskolta lähtien. Ensimmäinen kohtaaminen taisi olla Tesan talonvaltauksen aikana. Pialla on laajakatseinen näkökulma yhteiskunnallisiin asioihin ja hän on määrätietoisesti toiminut tavoittelemiensa asioiden puolesta eri järjestöissä. Erityisen ilolla olen seurannut viimevuosina hänen luomu- ja lähiruoan käytön puolesta tekemäänsä työtä.” Jukka Lassila, Luomuviljelijä, Luomuliiton 1. Varapuheenjohtaja, Tuusula

”Pia on siitä poikkeuksellinen ja ihana poliitikko, että hän tietää paljon, mutta ei ole koskaan tylsä”, sanoo järvenpääläinen kotiäiti Jenni Komonen. Hänen mielestään Piasta tulisi kansanedustaja, joka seisoo sanojensa takana ja vastaa myös hankaliin kysymyksiin rehellisesti.

”Piasta tulee loistava kansanedustaja, koska hän ei arkaile ryhtyä isoihinkaan töihin ja mihin hän ryhtyy, siihen hän lähtee aina täysillä mukaan” Maria Värjölä, historian ja yhteiskuntaopin opettaja, Nurmijärvi

”Pian kampanja on ollut hyvä, suorastaan esimerkillinen. Sen ovat monet muutkin sanoneet, ja siihen minun on helppo yhtyä. Kansanedustaja Pia Lohikoski ottaisi varmasti yhtä näkyvän paikan parlamentissa kuin hän on jo ottanut uusimaalaisena ehdokkaana.” Erkki Laukkanen, SAK:n ekonomisti, Mäntsälä.

Laajempi suosittelijalista löytyy täältä. Sitä päivitetään vaalikampanjan aikana.

LUE MYÖS: Pia Lohikosken reipas kampanja aktivoi ihmisiä.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *