Vaaliuurnille keravalaiset!

Tänään päättyy ennakkoäänestys. Sunnuntaina on sitten se varsinainen vaalipäivä. Nyt sanaa kiertämään kaikille keravalaisille tutuille, sukulaisille ja kumminkaimoille, että valtuustoon on tarjolla vallankumousta: eli pätevä nuori äiti, joka ajaa tasa-arvoista ja vastuullista päätöksentekoa Keravalle!

Aika mukava fiilis on ollut olla ehdokkaana Keravalla ja täällä paikallisen Vasemmistoliiton listoilla. Palaute on ollut pelkästään positiivista ja kampanjointi sujunut pääosin miellyttävästi (kampanjateltalla oli kerran sadepäivä, mutta muutoin sekin on mennyt kivoissa tunnelmissa).

Olen ehdokkaana sitoutumattomana Vasemmistoliiton listoilla ensimmäistä kertaa. Minut on otettu todella hyvin vastaan ja olen saanut vaikuttaa vaaliohjelman tekoon ja kaikkeen muuhunkin, vaikken olekaan puolueen jäsen. Kannustusta on ollut yllin kyllin. Välillä tuntuu, että minulle nakitettaisiin vaikka kuinka paljon hommaa ja julkisuutta, mutta pienen lapsen äitinä ei aivan joka paikkaan kerkiä.

Omalta osaltani olen pyrkinyt olemaan mahdollisimman aktiivinen. Oma lentolehtinen ja nettisivut on tehty (niistä todella suuri kiitos ja kumarrus puolisolle), keskustelutilaisuus järjestetty ja muissakin tilaisuuksissa olen ollut mukana. Olen jopa saanut palstatilaa paikallisen lehtemme Keski-Uusimaan sivuilla pariinkin otteeseen.

Jossain vaiheessa lupasin johonkin vaalikoneeseen, että voin kertoa oman vaalibudjettini täällä nettisivuillani. Budjetti ei ole häävi, mutta tässä tähän mennessä toteutuneet tiedot:

Menot:

– nettisivujen avaus 50 eur (puoliso maksoi)

– lentolehtisen monistus, eka erä 130 eur (maksoin itse)

– lentolehtisten monistus, toka erä 88 eur (puoliso maksoi)

Tulot:

– Etelä-Suomen JHL:n alueen Vasemmistoryhmän tuki 100 eur

Loppusuora häämöttää, perhe on flunssassa ja hommaa riittää vielä sekä kodissa muuton jäljiltä, pihan talvikuntoon laitossa että vaalikentillä… Eli nyt vitamiinia poskeen ja loput esitteetkin pitäisi jonnekin saada vielä jaettua 🙂

Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille kannustuksesta, sunnuntaina nähdään miten kävi! Muistakaa mieluiten raapustaa äänestyslippuun se numero 23 (mikäli asutte Keravalla): muutos alkaa ruohonjuuritasolta ja tapahtuu vain kun tartutaan toimeen!

Jaa:

Yksi kommentti “Vaaliuurnille keravalaiset!

  1. Sirkka Korhonen

    Onneksi Olkoon Pia!
    Pääsit kunnanvaltuustoon, kolmanneksi eniten ääniä Keravan vasemmistolaisista.
    Vaikka en yhtään ihmettele, sillä sen verran upeat ovat kotisivusi, niitä on ilo lukea.
    terv. Sirkka K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *