Yhdenvertaiset jäsenedut myös ilman älypuhelinta

Digitalisaation hyödyntäminen ja jäsenetujen kehittäminen ovat myönteisiä asioita. Samanaikaisesti on huolehdittava yhdenvertaisuudesta niiden HOK Elannon jäsenten kohdalla, joilla ei ole älypuhelinta käytössään. Myös vanhusasiavaltuutettu on ilmaissut huolensa digitalisaation syrjäyttävistä vaikutuksista.

Esimerkiksi mobiilitarjoukset elintarvikkeista pitäisi olla kaikkien asiakasomistajien hyödynnettävissä yhdenvertaisesti, oli älypuhelinta tai ei. Kyse on kuukausittain vaihtuvista edullisemmista elintarvikkeista, joita saavat tällä hetkellä vain älypuhelinten omistajat.

Elintarvikkeiden hinnat ovat nousseet viime aikoina, joten erilaiset alennukset olisivat tarpeen myös monille vähävaraisille ikäihmisille, joita HOK Elannon jäseninä on, mutta joiden ulottuvilla mobiilitarjoukset eivät nyt ole.

”Tämän valtuustoaloitteen allekirjoittajat esittävät, että HOK Elanto ryhtyy viipymättä toimiin varmistaakseen arvojensa mukaisesti yhdenvertaisuuden toteutumisen siten, että jäsenedut ja palvelut ovat käytettävissä myös niille asiakasomistajille, joilla ei ole älypuhelinta.

Helsingissä 25.4.2023

Pia Lohikoski ja muut allekirjoittaneet HOK-Elannon edustajiston jäsenet

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *