Kampanja rullaa täysillä, tavoitteena läpimeno

Gallupit lupailevat hyvää ja se kertoo siitä, että kova rehkiminen kampanjani eteen tuottaa hyvää tulosta. Siitä kiitos kaikille mukana olleille! Kulunut viikko on mennyt täyspäiväisen kampanjoinnin tiimellyksessä. Olen töistä palkattomalla vapaalla konkurssin uhallakin, koska haluan tehdä viimeiset kolme viikkoa ennen vaaleja töitä täysillä kampanjan onnistumisen eteen.

TIIVIS VIIKKO

Viikon mittaan olen käynyt Tikkurilan rauhanklubilla, Vaskivuoren lukion ja Vantaankosken koulun vaalipaneeleissa, Espoon Vuokralaisissa, Keravan ympäristöyhdistyksen vaalipaneelissa, Keravan sairaus- ja tapaturmainvalidien vieraana. Torstaina emännöin Keravan kirjastolla Esko Seppäsen ja Hanna Nikkasen tähdittämän keskustelun otsikolla Suomen rooli maailmalla – maksumies, sotilas vai rauhankyyhky. Perjantaina olin Karkkilan aamutorilla Paavo Arhinmäen ja lukuisten Uudenmaan ehdokkaiden kanssa kampanjoimassa sekä iltapäivällä kiersin Kari Uotilan vaalibussin mukana Hyrylässä ja Keravalla. Illalla piipahdin myös Pornaisissa kampanjateltalla. Lauantaina kampanjoin Keravan Vasemmiston juttuteltalla sekä Porvoossa Uudenmaan Vasemmiston perhetapahtumassa. Sunnuntaina olin Leppävaaran maalaismarkkinoilla.

GALLUP ANTAA TOIVEITA LÄPIMENOSTA

Helsingin Sanomat julkaisi sunnuntaina 3.3. kyselyn, jonka mukaan sijoituin suosituimmaksi Uudellamaalla Vasemmiston ehdokkaista 18-35-vuotiaiden keskuudessa ja olin myös suosituin Vasemmiston naisehdokas Uudellamaalla. Koko Vasemmiston listalla olin kolmosena Saramon ja Uotilan jälkeen 19 prosentilla. Koska meillä on Uudellamaalla lukuisia täysillä kampanjoivia aktiivisia nuoria ehdokkaita, uskon, että meillä muhii vielä pinnan alla yllätys ja todellakin otamme sen kolmannen kansanedustajan paikan Uudellamaalla. Uudenmaan Vasemmiston on nyt mahdollista saada läpi naiskansanedustaja ja sen eteen naisehdokkaat tekevät ahkerasti yhteistyötä.

Omalta osaltani gallup lupaa todella hyväa tulosta ensikertalaiselle eduskuntavaaliehdokkaalle. Se antaa hirmuisesti tsemppiä jatkaa kiriä loppuun asti. Yleensä gallupit eivät suosi paikallisesti tunnettuja ehdokkaita, kuten kaupunginvaltuutettuja, vaan nostavat esiin julkkisnimiä. Tästä voimme päätellä, että tämä gallup ei vielä kerro paljoakaan, vaan kannatusta voi olla enemmänkin ja sen muuttamiseksi todeksi on tehtävä vielä pari viikkoa nousujohteista kampanjaa. Tehdään siis yhdessä töitä täysillä vaalipäivään asti.  Uusi vasemmisto voittoon!

NUMERO 305 ESILLÄ KAHVIPÖYDISSÄ JA TYÖPAIKOILLA

Edustamalleni politiikalle ja toimintatavoille on kysyntää. Ihmiset kannattavat uutta vasemmistoa, joka haastaa vaihtoehdottomuuden ja nostaa esiin tavallisten ihmisten kohtaamat tämän päivän ongelmat.

Galluptulokset ovat vain galluptuloksia. Nyt pitää innostaa ihmisiä myös äänestämään numeroa 305 ja vasemmistoa. Oikeistokin on viikonloppuna kokoomuksen Verkkolehdessä todennut, että Vasemmisto on ainoa, jolla on konkreettista tarjottavaa äänestäjille.

Kampanjani ei pysty käyttämään kymmeniä tuhansia euroja lehti- ja tv-mainoksiin, vaan kampanjan ydin on kymmenien ja kymmenien aktiivien talkootyössä ja verkostoissa. Suosittele ja perustele omin sanoin kavereillesi ja sukulaisillesi Uudellamaalla miksi heidän pitäisi valita 305. Ennakkoäänestys alkaa 6.4. eli alkavalla viikolla. Jokainen pitää saada äänestämään. Nämä vaalit ovat todella tärkeät linjavaalit, joissa kotiin jääminen äänestämisen sijaan ei ole toimintaa paremman maailman rakentamisen puolesta.

ESITE JA APU SEN LEVITYKSEEN

Pian esitettä on painettu jo yli 51 000 kappaletta, josta jakoon on lähtenyt jo liki 45 000 kappaletta. Suuri kiitos kaikille teille aktiiveille, jotka olet tehneet tämän mahdolliseksi. On ilmeistä, että joudumme ottamaan vielä kolmannen painoksen esitteestä, että sitä riittää kaikille kiinnostuneille kampanjan loppuun asti.

Tarvitsemme kampanjaan tukea eri puolilla Uuttamaata. Katso kalenteria (www.pialohikoski.net) ja tule mukaan.

Erityisen tärkeää olisi, että saisimme juna-asemilla lenttarien jakoja aamu- tai iltapäiväisin. Kiitämme jo aiemmin ilmoittautuneita, mutta LISÄÄ TARVITAAN. Katso kalenterista joku päivä, jolloin voisit tulla auttamaan. Ilmoittautumiset pia[at]pialohikoski.net

SOSIAALINEN MEDIA

Oletko jo lisännyt facebookissa omaan profiilikuvaasi Pia-kampanjamerkin. Se käy helposti täällä

Kai tykkäät Pia Lohikosken kampanjasivusta facebookissa

*Jaa sivua omassa profiilissasi ja kutsu kaverit mukaan

 

VARJOVAALIT

Vielä ehdit äänestää verkon varjovaaleissa kaksi päivää. Tulokset julkaistaan 5.4.
Äänestäminen tapahtuu osoitteessa http://www.varjovaalit.fi
Vaalipiiri: Uusimaa Numero: 305

 

TALOUS

Kampanjan loppupuristus vaatii mainoseuroja. Pienikin apu on tärkeä.
Muista käyttää viitettä: 1478 Pia Lohikoski. Tilinumero: 152130–1463
Voit myös tukea netissä.

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *