Kannattaako vaaleissa taktikoida?

Minulta on kysytty kannattaako vaaleissa taktikoida. Kyllä kannattaa.

Jos haluaa politiikkaa, jolla vähennetään eriarvoisuutta, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa tasa-arvoa työelämään, samapalkkaisuutta, tasa-arvoista perhevapaauudistusta, palkkaa, jolla tulee toimeen ja työajan jakamista, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa oikeudenmukaista ilmastopolitiikka, jossa ei maksateta muutosta pienituloisilla, vaan luodaan kymmeniätuhansia ilmastotyöpaikkoja, parannetaan joukkoliikennettä, hajautetaan energiatuotanto uusiutuvien varaan ja luodaan viihtyisämpiä kaupunkeja, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa tasa-arvoisen päivähoito-oikeuden kaikille, lisää resursseja peruskouluun, maksuttoman toisen asteen kaikille nuorille ja ammatillisen koulutuksen leikkauksien perumisen, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa Suomea, jossa jokainen on yhtä arvokas. Suomen, joka torjuu rasismin. Suomen, joka ei karkoita lapsia kriisimaihin konfliktien keskelle, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa Suomen, jossa kukaan ei asu kaduilla ja asumisen hintaa lasketaan laajoilla asuntotuotanto-ohjelmilla ja vuokrankorotusjarrulla, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa Suomen, jossa lapset ja vanhukset eivät ole kauppatavaraa, kannattaa äänestää Vasemmistoa.

Jos haluaa punavihreän hallituksen, niin kannattaa äänestää Vasemmistoa.

#SinäPäätät

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *