Kohti eduskuntaa 2015

Kesän aikana tulleiden kyselyiden ja yhteydenottojen jälkeen olen asiaa vakavasti harkittuani päättänyt asettua ehdolle kevään 2015 eduskuntavaaleissa. Olen siis vastannut Keravan Vasemmistoliiton ja monien muiden kosintaan myöntävästi.

Tavoitteenani on vahvistaa Uudenmaan Vasemmistoliiton ehdokaslistan naisjoukkoa ja nostaa esiin mm. palkansaajien, lapsiperheiden, asuntopolitiikan ja koulutuspolitiikan kysymyksiä.

Olen ollut kuntavaalien lisäksi ehdokkaana eduskuntavaaleissa 2011 ja eurovaaleissa 2014 keräten molemmissa kohtuullisen hyvän äänipotin. Tapanani on kampanjoida tosissani, aktiivisesti ja asiapohjalta, mutta hymy huulilla. Kulttuuria, hauskanpitoa ja yllättäviä tempauksiakin on aina mahtunut mukaan.

Tähtäimessä on läpimeno Uudenmaan vaalipiiristä, jossa Vasemmistoliitolla on tällä hetkellä vain yksi kansanedustajan paikka. Käytyjen eurovaalien tulos ja kesän aikana ilmestyneet gallupit lupaavat hyvää vaalimenestystä ja meillä on realistiset mahdollisuudet aktiivisella vaalityöllä tavoitella Uudeltamaalta Vasemmistoliitolle kolmea kansanedustajan paikkaa.

Kampanjasta ja tukiryhmän rakentamisesta lisää tietoa seuraa lähiaikoina sekä Keravan Vasemmistoliiton kautta että mukaan tukiryhmään voi jo ilmoittautua osoitteeseen: pia@pialohikoski.net

Kampanjapäällikökseni on lupautunut keravalainen luokanopettaja ja työsuojeluvaltuutettu Mikko Raunio.

Tervetuloa mukaan vaalityöhön!

Jaa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *